SPLAT Special Blackwood zubná pasta 75ml

8.94 

Zubná pasta SPLAT Special BLACKWOOD je určená k bieleniu zubov až do ich prirodzeného odtieňa. Obsahuje aktívne brezové uhlie a antibakteriálny výťažok z jalovca. 75 ml

Katalógové číslo: 7640168930288 Kategórie: Značiek: , , , ,
STE ZUBNÝ LEKÁR, HYGIENIČKA, LEKÁREŇ? Pre svoj ceník, prosím, volajte +421 948 132 462 alebo píšte na obchod@doctorseyes.sk

Popis

BLACKWOOD


Špeciálne pre silné osobnosti
ÚČINNÉ A ŠETRNÉ BIELENIE ZUBOV A DLHODOBÁ SVIEŽOSŤ

 

Sýto čierna zubná pasta BLACKWOOD je špeciálne navrhnutá pre tých, ktorí si želajú maximálnu sviežosť dychu a očakávajú značný bieliaci efekt..

 

Zubná pasta obsahuje špičkovú kombináciu aktívnych zložiek, ktoré odstraňujú zubný povlak a zabraňujú jeho opätovnému vytváraniu. Aktívne uhlie, zložka, vďaka ktorej má zubná pasta BLACKWOOD sýto čiernu farbu, má vysoko bieliaci účinok, absorbuje nepríjemný zápach z úst, odstraňuje zubný povlak a zanecháva zuby čisté. Extrakt z plodov jalovcových bobúľ má antibakteriálny účinok a udržuje zdravé ďasná. Zubná pasta má významný bieliaci účinok, bojuje s vytváraním nového zubného povlaku a udržuje dlhodobo svieži dych. S príjemnou sviežou chuťou jalovca.

 

Výrobok neobsahuje:

SLS, triclosan, chlórhexidín, sacharín. Bez fluoridu.

 

HLAVNÉ ZLOŽKY:
Aktívne uhlie, extrakt z plodov jalovca

 

KLINICKY TESTOVANÉ
Bieliaci účinok – 2 tóny po 4 týždňoch používania podľa stupnice VITAPAN
Čistiaci účinok – 97,3%
Deodoračný účinok – 57,63%

 

Zdravá zubná sklovina má väčšinou farbu jemne bielu. Povrch zuba sa ale často zafarbuje, čo je spôsobené zanesením zubnej skloviny pigmentovým zubným povlakom, demineralizáciou zubnej skloviny a vytváraním takzvaných „kriedových škvŕn“. Tieto problémy sú potom riešené profesionálne liečbou u zubného lekára.

 

Vyrobené v EU.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “SPLAT Special Blackwood zubná pasta 75ml”